Skiferie-afbudsrejser til Østrig

Østrig er et populært skiferieland. Danske skirejsebureauer har derfor hvert år et stort udvalg af skirejser til eksempelvis Wagrain, Bad Gastein, Sölden og Ischgl med i rejseprogrammet.

➽ Se aktuelle skiferie afbudsrejser til Østrig

Afbudsrejser Ski Østrig
Gletsjeren i Sölden (Østrig) er din garanti for godt skiløb, også på afbudsrejser. Fotograf: Troels Kjems

 

Hvornår bør du booke din afbudsrejse til Østrig?

De allerbilligste restpladser på skiferie til Østrig, får du hvis du venter med at booke til sidste øjeblik.

Hvis du sørger for at skiene er slebet og skitøjet er pakket, kan du ofte få op til 50% i rabat på afbudsskiferier med fly, skirejse restpladser med bus eller på hotel og lejlighed til din skiferiedestination i Østrig.

Flere af de mest populære skisportssteder i Østrig ligger ikke særlig højt oppe i bjergene. Det giver dig yderligere en grund til at vente med at booke til sidste øjeblik.

Ved at booke en restplads eller afbudsrejse i sidste minut kan du nå at tjekke den aktuelle vejrudsigt og sikre dig, at sneforholdene er klar til at tage imod dig og dine skirejsefæller.

Finde gode tilbud på destinationerne: 

➽ Wagrain

➽ Sölden

➽ Saalbach

Restpladser Østrig
Selv under en afbudsrejse til Østrig i uge 7 er der ofte god plads omkring Giggijoch-plateauet i Sölden. Fotograf: Troels Kjems

Afbudsrejser til Østrig i uge 7

Uge 7 er den helt store vinterferie uge hos danske børnefamilier. Der er derfor stor efterspørgsel på skiferie restpladser og afbudsrejser til Østrig i netop uge 7. Heldigvis er uge 7 også den uge, hvor der er det klart største udbud af skirejser hos danske skirejsebureauer. På trods af den store efterspørgsel er det derfor alligevel muligt at finde et last minute tilbud til et børnevenligt skiområde i Østrig i uge 7.

Idalp Ischgl Østrig Afbudsrejser
Også til Ischgl i Østrig er det muligt at finde afbudsrejser og restpladser i uge 7. Fotograf: Troels Kjems

Danskerfavoritten Wagrain er det helt store trækplaster i Østrig for danskere, der gerne vil kombinere godt skiløb med komfortabel indkvartering i et stort og moderne skiområde, der ligger tæt på Danmark.

Alle de store danske skirejsebureauer som Danski, Nortlander, Slopetrotter og Højmark Rejser har ofte et begrænset antal afbudsrejser og restpladser på skiferie til Østrig i uge 7.

De normale listepriser er ofte ret høje i uge 7, men køber du din Østrig skirejse på tilbud eller med rabatter p.g.a. booking i sidste øjeblik, er priserne naturligvis en del lavere. Ofte kan du spare flere tusinde kroner pr. person ved at vælge en afbudsrejse.

➽ Se aktuelle skiferie afbudsrejser til Østrig