Afbudsrejser Hemsedal

Hemsedal er næst efter Trysil det mest populære skiområde i Norge, når skiglade danske skal booke skiferie til Norge. Området er stort, snesikkert og ligger tæt på Danmark.

➡️ Se aktuelle skiferie afbudsrejser til Hemsedal

Her på siden kan du læse gode råd om, hvor du bedst og billigst finder en afbudsrejse til Hemsedal eller et andet godt Hemsedal skirejse tilbud, så du og dine skirejsefæller kan få en fornøjelig vinterferie i Norge.

Hemsedal – Restpladser og tilbud

Hemsedal ligger blot 200 kilometer og 3 timers kørsel fra Oslo. Hemsedal er derfor et godt valg til en kør-selv skiferie. Det er normalt nemmest at finde få en billig skiferie i Hemsedal, hvis du booker jeres skirejse tidligt. ”Book-tidligt” rabatter udløber normalt i midten eller slutningen af september. Hvis du ikke har fået booket jeres Hemsedal vinterferie inden oktober, kan du i stedet overveje at vente til sidste øjeblik og satse på en afbudsrejse eller restpladser til Hemsedal i stedet.

Udvalget af skirejser til Hemsedal er størst i de mest populære uger omkring skolernes vinterferie i uge 7 og uge 8. Det er dog også i netop disse uger, at klart flest danskere gerne vil på skiferie i Hemsedal. Hvis du har mulighed for at holde skiferie i eksempelvis uge 5 eller 6, så kan normalt finde de billigste og bedste tilbud på restpladser blandt hoteller, lejligheder og hytter i Hemsedal.

➡️ Se aktuelle skiferie afbudsrejser til Hemsedal

Hvornår er skiferie i Hemsedal billigst?

Det er billigst at holde skiferie i Hemsedal i lavsæsonen, hvilket vil sige i december eller januar. Dog er skirejser til Hemsedal omkring jul og nytår relativt dyre.

Hvis du derimod rejser til Hemsedal i uge 2, uge 3 eller uge 4 er der ofte rigtig gode tilbud at vælge imellem.

Hvis du rejser på skiferie med mindre børn, anbefaler vi, at du booker hotel, lejlighed eller hytte tæt ved de centralt beliggende begynderbakker i bunden af skiområdet. Det øger sandsynligheden for at alle får en god skiferie i Hemsedal. I den forbindelse betyder et godt tilbud eller en lav pris mindre.

Liftkortet koster omtrent det samme, uanset hvornår I vælger at holde vinterferie i Hemsedal, så prisen på liftkortet er ikke umiddelbart en faktor, som du behøver at tage højde for.

Du kan ofte også finde billige afbudsrejser til Hemsedal og andre gode tilbud på skiferie til Hemsedal i slutningen af sæsonen, d.v.s. i ugerne 12, 13 og 14. Selv påskeugen er ofte relativt billig, især i de år, hvor påsken ligger sent.

Hytte, lejlighed eller hotel – på tilbud

Hemsedal er et af de største skiområder i Norge og udvalget af både hytter, lejligheder og hoteller er stort.

De bedste tilbud på hytter i Hemsedal får du ofte, hvis du booker i god tid. Lejligheder kan ofte bookes med rabat via de mange danske skirejsebureauer, der arrangerer skirejser til Norge. Hotelværelser er tit billigst at booke enten direkte via hotellet eller via en prissammenligningstjeneste på nettet.

Du kan også forsøge dig med en søgning efter “tilbud på hytte i Hemsedal”, “billig lejlighed i Hemsedal” eller et tilsvarende forsøg på at finde billige skirejser til Hemsedal.

➡️ Se aktuelle skiferie afbudsrejser til Hemsedal

Afbudsrejser Ski Hemsedal
Afbudsrejser til Hemsedal i december eller januar kan være en kold fornøjelse.