Afbudsrejser Italien

Ski Restpladser Italien

Skirejser til Italien er en efterspurgt vare, når skiglade danskere skal booke skiferie. Når skirejserne sælges som afbudsrejser eller last minute skiferie med store rabatter i december eller januar er de sidste restpladser endnu nemmere at sælge.

➽ Se aktuelle skiferie restpladser til Italien

Populære italienske destinationer som Canazei, Livigno, Cervinia og Passo Tonale byder på et herligt mix af godt skiløb, komfortabel overnatning og god mad til attraktive priser.

Afbudsrejser Skiferie Italien
En udsigt som denne gør det nemt at sælge afbudsrejser til Livigno i Italien. Fotograf: Troels Kjems

På trods af Italiens høje popularitet blandt danske skiløbere, er det alligevel muligt at finde gode rabatter og skarpe tilbud på afbudsrejse skiferier til Italien, både i højsæsonen og i lavsæsonen.

De sidste skirejse restpladser til Italien sælges som last minute afbudsrejser med rabatter på flere tusinde kroner pr. person. Det er dog en forudsætning, at du har styr på skiudstyret og har pakket skitøjet, så du kan rejse på skiferie til Italien med kort varsel. Ofte får du de allerbedste tilbud, hvis du kan rejse allerede dagen efter.

Vi anbefaler, at du følger med på Facebook siderne hos eksempelvis Danski, Nortlander, SnowTrex.dk, Thinggaard og UCPA.

Det er ofte her, at du først hører om nye afbudsrejser eller last minute pladser på skiferie til Italien.

Afbudsrejser Italien Uge 7

Hvis arbejde, studier eller skolebørn i familien tvinger dig til at rejse på skiferie til Italien i uge 7, så er du desværre ikke den eneste, som er på jagt efter skiferie restpladser til Italien i uge 7.

Italien har nogle af de allermest børnevenlige skisportssteder i Alperne og blandt børnefamilier er der stor interesse for at booke afbudsrejser til Italien i uge 7, som i mange danske kommuner der den officielle uge for afholdelse af vinterferie. Enkelte danske folkeskoler holder dog først vinterferie i uge 8.

Restpladser Italien Uge 7
Skiglade danske børn holder skiskolerne i Italien fuldt beskæftiget i uge 7. Fotograf: Troels Kjems

Hvis du og dine skirejsefæller gerne vil på skiferie i Italien i uge 7, så er det nødvendigt at være enten tidligt eller sent ude, hvis du ønsker de laveste priser på skirejsen.

Når skirejser til Italien i uge 7 bookes i sidste øjeblik, har du samtidig mulighed for at tjekke vejrudsigten og sneforholdene på destinationen inden, du booker og betaler din vinterferie.

➽ Se aktuelle skiferie restpladser til Italien