Afbudsrejser Frankrig

Ski Restpladser Frankrig

Også til populære franske skisportssteder som Val Thorens, Alpe d’Huez, Avoriaz og Tignes er det muligt at finde afbudsrejser og skiferie restpladser.

➽ Se aktuelle skiferie-afbudsrejser til Frankrig

Usolgte skirejser til Frankrig sælges ofte som last minute tilbud med store rabatter, da afbudsrejser koster skirejsebureauet et stort tab, hvis skirejsen ikke sælges.

Hvis du vælger at vente med at købe din skirejse til Frankrig til sidste øjeblik, kan du derfor være heldig spare mange tusinde kroner på din afbudsrejse skiferie til Frankrig.

Afbudsrejser Ski Frankrig
De mange velpræparerede franske pister gør det nemt at sælge skiferie afbudsrejser til Frankrig. Fotograf: Troels Kjems

Skirejser til Frankrig er et populært valg, når danske skientusiaster skal booke årets skiferie. På trods af den store efterspørgsel på skiferie i Frankrig, er det dog alligevel muligt at finde restpladser og last minute afbudsrejser, hvis du ved, hvor du skal lede.

➽ Se aktuelle skiferie-afbudsrejser til Frankrig

Du kan starte jagten på en billig skirejse til Frankrig i starten af December, hvor de første afbudsrejser og restpladser til Frankrig sættes til salg hos danske skirejsebureauer samtidig med, at de største skisportssteder i Frankrig åbner de første lifter og pister.

Når du venter med at booke din skirejse til Frankrig til sidste øjeblik, har du bedre mulighed for at tjekke vejr og sne på det franske skisportssted, før du booker skirejsen.

Sørg for at have skiene slebet og skitøjet pakket, så du kan tage rejse på skiferie på et afbud og måske få råd til endnu en skiferie senere på sæsonen.

Afbudsrejser Frankrig Uge 7

I Østrig og Italien er afbudsrejser i uge 7 populære. Det samme er tilfældet i Frankrig. Dog er der ikke helt samme efterspørgsel efter restpladser i uge 7 i Frankrig som i de to andre skilande i Alperne.

Uge 7 er traditionelt den officielle vinterferieuge i mange danske folkeskoler. De fleste skisportssteder og skiområder i Frankrig henvender sig dog typisk til teenagere og voksne skiløbere. Da både pister og byliv på franske skisportssteder ikke i særlig høj grad er målrettet børnefamiliers behov.

Det er derfor ofte muligt at finde gode tilbud på afbudsrejser til franske skisportssteder i uge 7, også selvom det er den største skiferieuge.

Afbudsrejser Frankrig Uge 7
Der er altid gode odds for puddersne i Frankrig i uge 7. Afbudsrejse eller ej. Fotograf: Troels Kjems

De bedste tilbud på afbudsrejser til Frankrig i uge 7 finder du ofte på skirejsebureauernes egne Facebook-sider eller på nedenstående oversigt over uge 7 afbudsrejser og restpladser til Frankrig.

➽ Se aktuelle skiferie-afbudsrejser til Frankrig