Afbudsrejser Norge

Skiferie Restpladser & Tilbud – Norge

Norge er det land, som flest danskere besøger, når de rejser på skiferie. Der er derfor også mange skirejser til salg, hvis du ønsker at stå på ski i Norge. De mest populære skiområder i Norge er Trysil, Hafjell og Hemsedal.

-> Se aktuelle afbudsrejser og skiferie tilbud til Norge <-

Afbudsrejser Ski Norge

Gode råd om afbudsrejser til Norge

De fleste af de danskere, der rejser på vinterferie/skiferie i Norge kører i egen bil. Det er den nemmeste og billigste skiferie for mange mennesker. Især børnefamilier, der er tvunget til at holde skiferie i skolernes vinterferie i uge 7 eller 8 kan med fordel vælge kør-selv skiferie til Norge.

Hvis du ønsker at bestille en billig skiferie afbudsrejse til Norge eller opnå den størst mulige rabat på skirejse restpladser til Norge, gældet det om at være vaks ved computeren.

Du kan ofte opnå “book-tidligt” rabatter på din skiferie til Norge, hvis du booker din skiferie allerede i det tidlige efterår. Normalt udløber book tidligt rabatter på skirejser til Norge ved udgangen af september måned.

Norge Skiferie Restpladser

Hvis du ikke når at booke din skirejse til Norge tidligt, så kan du med fordel vente til sidste øjeblik. Hvis de store arrangører af skirejser til Norge ikke får solgt alle deres rejser til eksempelvis Trysil, Hafjell og Hemsedal, så sætter de ofte deres usolgte rejser på tilbud.

-> Se aktuelle afbudsrejser og skiferie tilbud til Norge <-

En søgning efter “Afbudsrejser Trysil“, “Restpladser Hafjell” eller “Tilbud Hemsedal” kan ofte give dig mindst et par gode muligheder for en billig skiferie til Norge.

Hvis du gerne vil på skiferie afbudsrejse til Norge i uge 7, så kan det dog være svært at finde et godt tilbud til de populære destinationer. Ofte har både Trysil, Hemsedal og Hafjell alt udsolgt i de største skiferie uger omkring jul, nytår og i skolerens vinterferie omkring uge 7 og 8. Derudover holder mange norske skoler vinterferie i uge 9, hvilket skaber en øget efterspørgsel efter skiferie restpladser og gode tilbud på skirejser til Norge i uge 9.

Billigste tilbud på skiferie i Norge

Hvis du vil have de bedste tilbud og de laveste priser på skiferie i Norge, så overvej at tage af sted i de billigste skiferieuger, nemlig uge 2, uge 3, uge 4 eller uge 5.

Ved at booke skiferie til Norge i lavsæsonen, får du de bedste lejligheder eller hotelværelser til den laveste pris. Ofte har især hotellerne også ekstra børnerabatter og skarpe tilbud til børnefamilier med små børn. Hotelejerne vil gerne have fyldt hotellerne op i den ellers traditionelt sløve januar måned.

Hvis du vælger at sige ja tak til et godt tilbud på skiferie i Norge i uge 2, 3, 4 eller 5, skal du dog blot huske, at det kan være meget koldt i januar måned på norske skisportssteder.

Sørg derfor for at have ekstra varmt ski(under)tøj med og vær indstillet på at tage ekstra pauser, så du og resten af familien kan få varmen tilbage i fødder, fingre og næser igen.

Er skiferie i Norge dyrt?

Norge har – en smule ufortjent – fået ry for at være et dyrt land at holde skiferie i. I en direkte sammenligning med andre populære skiferielande som Frankrig, Østrig og Italien så er Norge dog IKKE et dyrt land at holde skiferie i. Indkvarteringen er billigere og bedre end på tilsvarende destinationer i Alperne og maden er ikke dyrere end på populære franske skisportssteder som Val d’Isere og Val Thorens.

Derudover er transporten til og fra skiferie i Norge billigere. Ofte kan du finde gode tilbud på færger til Norge eller bustransport fra Danmark til Norge (og retur) hos de danske arrangører af skirejser til Norge.

Du kan desuden ofte købe pakketilbud hos mange af de danske færgeselskaber, der sejler til Norge. Pakketilbud inkluderer transport af dig, din familie, din bil samt overnatning i hotel eller lejlighed og lifkort til jer alle.

Hvornår et det billigst at holde skiferie i Norge?

Som tidligere nævnt er det billigst at holde skiferie i Norge i lavsæsonen i ugerne 2, 3, 4 og 5. Hvis du ønsker at holde skiferie i Norge i uge 7 eller 8, så er det dyrere.

Men hvis du venter til sidste øjeblik og finder en last-minute afbudsrejse i uge 7 eller 8, så er prisen ofte lav. Du skal blot huske, at der naturligvis også er flere skiløbere på pisterne i højsæsonen, så selvom du finder en billig afbudsrejse til Norge i uge 7 eller uge 8, kan der godt være fyldt på pisterne alligevel.

-> Se aktuelle afbudsrejser og skiferie tilbud til Norge <-